Kaynarcaspor dan tedbirli galibiyet

tarihinde yayınlandı
İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup maçında Kaynarcaspor, sahasında ağırladığı Yakacıkspor’u 2-0 mağlup etti.
Mahmut Hasan Küçük, Serkan Aydın ve Abdurrahman Kocatürk hakem triosunun görev yaptığı mücadelede ev sahibi Kaynarcaspor, baştan sona kadar üstün bir oyun sergiledi.
Maçın ilk yarısında oyunu rakip yarı sahaya yıkan Pendik temsilcisi, aradığı golü 45+3. dakikada buldu. Sol kanat oyuncusu Alpaslan’ın pasında kaptan Burak Toprak topu kontrol etti ve iyi bir vuruşla kalecinin müdahalesine rağmen golü buldu. Bu golle ilk yarı 1-0 sona erdi.
Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan mavi-beyazlılar, 54.dakikada skoru 2-0’a getirdi. Ömer Faruk Bal’ın savunma arkasına attığı güzel pasta Burak Toprak kalecinin üstünden topu aşırdıktan sonra kafayla ağlara bıraktı. Bu golle ev sahibi ekip rahatladı ve maçın geri kalan kısmında Burak Toprak ve sol bek oyuncusu Doğa Köse ile girmiş olduğu net pozisyonlardan yararlanamadı.
Kaynarcaspor’da 6 oyuncu tedbirli
Kaynarcaspor, geçtiğimiz hafta yarıda kalan Çubukluspor maçının ardından 6 oyuncusunun tedbirli olarak Disiplin Kuruluna sevk edilmesiyle ağır yara aldı. Yakacıkspor maçına 15 oyuncuyla çıkan Pendik ekibi, maçı kazanarak yarıştan kopmadığını gösterdi.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir